- Bereidingstijd: 30Minuten
- Porties: Voor 2 personen
Voedingswaarden per persoon (portie)
- Calorieën: 150
Aardappeltjes uit de oven
Een snel recept voor als je wat meer haast hebt. Het vult goed, is slank en je kunt er alle kanten mee op. Ik heb de aardappels met tijm -en knoflook- gemaakt. Het kan ook met met bieslook, rozemarijn en/of verse peterselie. Probeer te bedenken wat je lekker lijkt bij je aardappels.
In dit geval kun je voorgekookte aardappels gebruiken, alhoewel vers-gekookte wel lekkerder zijn.
Deze aardappeltjes kun je met allerlei groenten en vlees combineren. Smakelijk!
Ingrediënten
- voorgekookte krieltjes of aardappels in stukjes - 300 gr
- tijm, vers - naar smaak
- zout/peper - naar smaak
- (olijf)olie - 1 à 2 el
- knoflook - 1 teentje
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe wat olie in een ovenvaste pan en zet even op het vuur. Doe de aardappeltjes, de knoflook en de kruiden in de pan en roer alles goed door elkaar. Zet de aardappelen 25 minuten in de oven, schud regelmatig. Ze zijn klaar wanneer ze krokant -en goudbruin- zijn.