- Bereidingstijd: 20Minuten
- Porties: 2
Voedingswaarden per persoon (portie)
- Calorieën: 400
Thaise curry light
Ingrediënten
- kipfilet in reepjes of blokjes - 250 gr
- (olijf)olie - 1 el
- Thaise rode curry pasta - 1/2 el
- courgette, in kleine plakjes - 1/2
- paprika in reepjes - 1 kleine
- wortel in plakjes - 1
- rode ui, dun gesneden - 1
- kokosmelk light - 1 blikje 200 ml
- maizena - 1/2 el
- koriander - 1 el
- zout/peper - naar smaak
Bereiden
Giet de olie in een pan of wok en laat heet worden. Voeg de kipreepjes toe met wat zout en peper. Voeg de courgette, paprika, wortel en ui erdoor. Roer goed en laat een paar minuten bakken. Doe de curry pasta erbij en roer. Doe de kokosmelk in een bakje, voeg al roerende de maizena toe. Voeg toe bij de kip en roer. Breng aan de kook en zet dan het vuur lager. Laat het sudderen totdat de saus dikker is. Net voor het serveren voeg je de koriander toe.