- Bereidingstijd: 10Minuten
- Porties: 4
Voedingswaarden per persoon (portie)
- Calorieën: 50
Vis met mosterdsaus
Vis met worteltjes en eventueel doperwtjes is nogal saai. Wel heel gezond natuurlijk. Dit lekkere sausje zorgt ervoor dat je met heel veel plezier je vis met worteltjes eet. Natuurlijk kun je dit sausje ook over allerlei andere groenten gebruiken. Of over je aardappelen, rijst, vlees...
Ingrediënten
- kookroom light - 250 ml
- bouillonblok - 1
- mosterd (grove) - 2 el
- peper/zout - naar smaak
- eventueel kaas - naar smaak
Bereiden
Doe de kookroom in een steelpannetje, verkruimel het bouillonblokje erbij. Voeg twee eetlepels mosterd toe -bij voorkeur grove mosterd-. Laat zachtjes koken totdat de saus wat ingedikt is. Proef even. Misschien wil je er nog wat peper of zout bij. Als je er wat kaas bij doet -goed roeren- wordt het nog wat romiger en wat pittiger.